Texthelp kjøper opp Wizkids

I dag er en flott dag! Vi har gleden av å kunngjøre at Wizkids har blitt en del av Texthelp Group.

Texthelp er et globalt teknologiselskap som utvikler software innen leseferdigheter, tilgjengelighet og dysleksi. De siste 20 årene har misjonen deres vært å utvikle teknologi som kan hjelpe folk med å lese, skrive og utvikle seg på skolen og jobb. Over 30 millioner mennesker bruker Texthelp sine produkter jevnlig.

Texthelp og Wizkids sin visjon og formål er like, der vi deler en tro om at alle har rett til å forstå og bli forstått. Som en del av Texthelp-familien vil Wizkids kunne gjøre verktøyene tilgjengelige for flere individer i Nord-Europa og Storbritannia, noe som vil ha en positiv påvirkning på enda flere.

I fremtiden vil vi kunne bruke vår kombinerte kunnskap til å gjøre enda flere verktøy tilgjengelige, og sikre best mulige resultater for brukere.

For kunder og brukere vil det ikke bli noen merkbar endring. Den støtten som Texthelp og Wizkids tilbyr elever og lærere vil forbli den samme. Dersom det dukker opp endringer som påvirker bruker, vil alle kunder bli informert.

Visste du at du kan melde deg på nyhetsbrevet vårt her? Hold deg enkelt oppdatert og informert.

Alt er som før

Dette er det første trinnet i en spennende reise for oss alle, men foreløpig fungerer alt som tidligere. Hvis du har andre spørsmål, er du velkommen til å sende oss en e-post på info@wizkids.no.

Les mer om oppkjøpet i pressemeldingen her.