Verktøylinjen

Øverst i dokumentet ligger verktøylinjen. Forklaringen til de forskjellige knappene er beskrevet nedenfor.

Les opp

Ved å trykke på avspillingsknappen kan du få teksten lest opp.

Velg språk

For å bruke AppWriter med andre språk trykker du på ikonet med et flagg oppe i høyre hjørne av verktøylinjen.

Språk
Eksporter teksten

Under “Eksporter teksten” har du følgende muligheter:

– Kopier tekst

– Del dokumentet

Under eksporter dokument har du muligheten til å velge mellom de forskjellige appene du har installert på iPaden din, for eksempel Google Dokumenter eller lignende.

Format
Skrift og farge

Under “format” kan du justere skriftstørrelsen, skriftfargen og bakgrunnsfargen til dokumentet. Du kan også aktivere “Dyslexie”-fonten, som er en spesiell skrifttype designet spesielt for de med dysleksi.