Skriving

Når du har opprettet et nytt tomt dokument, kan du begynne å skrive i det. Så snart du taster et tegn på tastaturet, vises ordforslagene i boksen.

Tastaturet

Klikk på avspillingsknappen ved siden av hvert ord for å høre hvordan det blir uttalt. Klikk på et ord i boksen for å sette det inn i teksten. Boksen kan inneholde flere ord enn de du kan se på skjermen. Bruk fingrene dine til å bla frem og tilbake i listen.

Spesialtegn

De innebygde spesialtegnene hjelper deg med å finne ord som du synes er vanskelige å stave. De innebygde spesialtegnene er *, som representerer ett eller flere tegn, og ?, som representerer et tegn. For eksempel, hvis du bare vet at ordet “internasjonalt” begynner med “in” og slutter “lt”, kan du skrive “in*lt” og så vil ordforslaget automatisk finne alle ord som starter med “in” og slutter med “lt”. 

Hvis du for eksempel ikke vet om ordet “gjennom” starter med j eller g, kan du skrive “?” etterfulgt av “je”, og så vil ordforslaget automatisk finne alle ord som starter med en ukjent bokstav etterfulgt av “je”.