Installasjon

Finn AppWriter i App Store og installer den på iPaden. Når AppWriter er installert, åpner du den ved å trykke på AW-ikonet på skrivebordet.

Logg deg så på med brukerprofilen din. Hvis du har en innlogging fra oss, skriv det inn i boksen her. Du kan også logge inn med Feide, Google eller Office 365. Klikk på en av knappene nedenfor, og du blir sendt videre til en ny side for å logge inn.

Hvis du ikke har en lisens for AppWriter iPad, kan den kjøpes ved å klikke på “Har du ikke en lisens?” Kjøp den her “.

Innlogging