Få mest mulig ut av G Suite for Education

Premier Partner som flytter skolen din til skyen.

Få mest mulig ut av G Suite for Education

Premier Partner som flytter skolen din til skyen.

Mer G Suite, mindre administrasjon

EduLife ble skapt for at du enkelt kan flytte skolen din til skyen ved å synkronisere MIS / AD-dataene med G Suite for Education-domene ditt.

Bli kvitt de tekniske bekymringene!

Som den største Google Premier Partner i Norden, er vi i kontinuerlig dialog med Google om kommende oppdateringer, utviklingsplaner, API-tilganger og mer, som vi tilpasser de norske skolekravene.

Hva kundene våre sier

IT-drift som er oversiktlig

EduLife bruker administrasjonssystemet ditt til å skape en komplett infrastruktur til opprettelse og vedlikehold av f.eks. grupper, distribusjonslister, classrooms, brukere og mer.

Fleksibelt, sikkert og overholder GDPR

Med EduLife kan G Suite tilpasses skolens krav og sikre at personopplysningsforordningen (GDPR) blir fulgt. Vi er ISAE 3000-sertifisert.

Fremhev det digitale læringspotensialet

EduLife utfører det tidkrevende driftsarbeidet for deg, slik at mer tid kan brukes på å utvikle de digitale læringsmulighetene i undervisningen.

Når G Suite brukes av alle

Våre sertifiserte Google-eksperter tilbyr opplæring for IT-administratorer og lærere i for eksempel administrasjonskonsoll, G Suite for Education og Google Educator (nivå 1 og 2). Vi tilbyr også kundesupport i G Suite dersom det skulle oppstå utfordringer.

Få oppdateringer og nyheter, så du er
med hele veien!